Smokeman Oživil Libčice: Nabitá Edutainment Show o Energetice

Hned po skončení prázdnin měli Libčice návštěvu, kterou jistě nezapomenou. Smokeman a jeho parta přivezli do Libčic edukativní show plnou fascinujících pokusů, které se točily kolem tématu energie a jejího využití. Tato nevšední událost byla rozdělena na dvě části: dopolední představení pro žáky druhého stupně základní školy a odpolední show pro veřejnost.

Dopolední program byl pro naše mladé vědce základní školy plný vzrušení a poznání. Smokeman a jeho tým jim přinesli nejrůznější vědecké pokusy, které se věnovaly fyzice, chemii a přírodovědě. Děti měly možnost nejen pozorovat, ale také aktivně se zapojit do experimentů. Několikrát se jim podařilo doslova “rozhodit” energii a všechny pokusy byly doprovázeny ohromujícími výbuchy, které si jistě navždy zapamatují.

Odpolední show přilákala mnoho zvědavých dětí i dospělých z Libčic a okolí. Děti si užily zábavné aktivity jako střílení raket, dotek suchého ledu, experimenty s tekutým dusíkem a samozřejmě kouzlo ohně. Smokeman se postaral o to, aby každý odnesl spoustu nezapomenutelných zážitků.

Pro dospělé byla připravena část odpoledního programu, která se věnovala tématům spojeným s vytápěním a energetikou. Diskuse byla živá a plná zajímavých poznatků, které místní obyvatele určitě nadchly.

Přestože je škoda, že se tato úžasná akce pravděpodobně již nebude opakovat, můžeme být rádi, že Smokeman a jeho tým zanechali v Libčicích stopy zábavy, vzrušení a poznání.